100% onafhankelijk
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter | 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.

Bouwprojecten in en rondom Amsterdam


Bent u op zoek naar een geschikt nieuwbouwproject? De Kredieter heeft een aantal interessante nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam voor u verzameld. Bekijk de projecten hieronder.

NieuwbouwwoningenThe George Zuidas


The George is technisch duurzaam door middel van de zonnepanelen in de kom van het dak, waar ook het regenwater in wordt opgevangen. Dit water wordt weer gebruikt om al het groen te voeden. Geborgenheid is een andere vorm van duurzaamheid. Duurzaam samenwonen, maar nooit ten koste van uw privacy. Plekken die aanleiding geven om een praatje te maken of om gewoon te zitten en te ontspannen. Plekken die u het gevoel geven dat u niet alleen op de wereld bent.

The George is een opeenvolging van prachtige appartementen. Luxueus en ingetogen, duurzaam ontworpen. Het meest bijzondere gebouw van de Zuidas.

Meer over dit project

Voortuinen Westerpark West


De Voortuinen is een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, met lichte en comfortabele appartementen en penthouses. Alle appartementen hebben een eigen terras oftewel jouw "Voortuin".

De Voortuinen is een klasse apart. De combinatie van transformatie van een oud kantoorgebouw naar nieuwbouw, het panoramisch uitzicht, de terrassen, de liften, het Westerpark en wonen aan het water maken dit project uniek. Maar De Voortuinen heeft nog veel meer te bieden. Zo staan de appartementen op eigen grond (dus geen erfpacht), zorgen de immense ramen voor veel licht, heb je de vrijheid wat betreft de indeling en is er veel ruimte voor groen en duurzaamheid.

Meer over dit project

Project Wiborg


De Houthaven is dé nieuwe buurt van Amsterdam. Een gebied met een rijke historie. Een eeuw geleden was het een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Van heinde en verre werden er boomstammen door vrachtschepen aangevoerd voor de houtindustrie en opgeslagen in pakhuizen. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilandenwijk. Amsterdam in het klein. Waar de vrachtschepen van toen zullen plaatsmaken voor tientallen plezierbootjes, dobberend op het water. 

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante lofts. Van 45 m2 tot ruim 290 m2. Wiborg biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste woningen beschikken daarnaast over een schitterende buitenruimte. 

Meer over dit project

Oostpoort Oost


Alles wat het leven leuk maakt, direct om de hoek. Dat is Oostpoort, waar wonen samengaat met sporten, ontspannen, eten en winkelen. En dat alles in hartje Amsterdam. De nieuwe wijk Oostpoort in Amsterdam wordt gerealiseerd in het voormalige Polderweggebied, op het terrein waar vroeger de Oostergasfabriek stond. Hier ontstaat 'het nieuwe centrum van Oost-Amsterdam'.

Nieuwbouwproject Oostpoort bestaat uit verschillende onderdelen, met in totaal circa 800 koop- en sociale huurwoningen, een groot winkelgebied van circa 18.000 m2, een ondergrondse parkeergarage en diverse bedrijfsruimten. De contouren van het industriële verleden van de plek blijven overeind en worden met de moderne architectuur gecombineerd tot een stijlvol en eigentijds geheel. In Oostpoort vindt u straks onder andere gecombineerde woon/werkwoningen, een brede school en andere maatschappelijke voorzieningen. Oostpoort verrast door zijn veelzijdigheid en variatie. Het heeft de sfeer van een echte Amsterdamse wijk met een mix van historische gebouwen en nieuwbouw met intieme pleintjes.

Meer over dit project

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter B.V. 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.