De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies voor doorstromers


Bent u in het bezit van een woning - met bijbehorende hypotheek - en van plan om een nieuwe woning te kopen? Dan behoort u tot de groep 'doorstromers'. Dat betekent dat u het hypotheekproces al eens heeft doorlopen. Voor sommigen is het laatste gesprek met de hypotheekadviseur al lang geleden, voor anderen slechts een jaar of twee. In beide gevallen is het raadzaam om opnieuw een gesprek aan te gaan met een financieel adviseur en samen de opties te bekijken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een nieuw koophuis


In de afgelopen jaren is er veel gewijzigd in de wet- en regelgeving rondom hypotheken. Ook als u dus al eerder een huis heeft gekocht, kan het zijn dat er nu nieuwe mogelijkheden zijn. Zo heeft u extra hypotheekvormen waar u als doorstromer uit kunt kiezen. Ook kan een nieuw huis betekenen dat u rekening moet houden met andere regels, uitzonderingen en overgangsprocedures. Dat kán het ingewikkeld maken. Maar dat is het met de juiste adviser aan uw zijde niet. Vertrouw daarvoor maar op het advies van onze hypotheekexperts. Zij kunnen u op het gebied van wet- en regelgeving in de financiële dienstverlening volledig up-to-date adviseren.


Wat bespreken we tijdens het hypotheekgesprek?

Samen kijken we tijdens het hypotheekgesprek naar de beste constructie met alle huidige hypotheekvormen. Wellicht is het mogelijk is om uw 'oude' hypotheek mee te nemen naar de nieuwe woning. In het gesprek komen vragen aan bod als:
  • Hypotheekvorm: kunt u uw oude hypotheekvorm meenemen naar uw nieuwe woning?
  • Restschuld: kunt u de restschuld van de oude woning meefinancieren in de nieuwe hypotheek?
  • Looptijd: wat is de maximale looptijd van uw nieuwe hypotheek?  
  • Verzekeringen: is het verstandig om uw lopende verzekeringen mee te nemen naar de nieuwe woning?
  • Overbruggingskrediet: in hoeverre kunt u hiervan gebruikmaken?
  • De bijleenregeling (een wet die aftrek van hypotheekrente kan beperken): bent u verplicht om de overwaarde te herinvesteren in de nieuwe woning?
Kortom, allerlei vragen die mogelijk van toepassing zijn op uw situatie en waarbij een passend advies van groot belang is. Dansen de vraagtekens voor uw ogen en heeft u behoefte aan opheldering? Bel voor een duidelijk en eerlijk hypotheekadvies naar 020 - 575 33 20 of stuur een bericht.

Bekijk het stappenplan
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.