De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies voor starters


Als starter op de woningmarkt komt er veel op u af bij het kopen van een woning. Hoeveel kunt u maximaal lenen? Wat zijn de maandlasten? Zijn er nog aanvullende kosten? Is het noodzakelijk om eigen geld in te brengen? Stuk voor stuk vragen die wij voor u beantwoorden. Reken maar op onze expertise en begeleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een hypotheek voor uw eerste woning


De eerste stap naar het huis waar u van droomt, is een vrijblijvend en oriënterend hypotheekgesprek. In dit gesprek inventariseren wij of uw wensen met uw inkomen en vermogen matchen. U wilt ongetwijfeld weten hoeveel u kunt lenen. Samen kijken we ook naar welke constructie het beste bij uw huidige financiële situatie past.

Daarnaast leggen we u bijvoorbeeld uit wat de zogenaamde Nationale Hypotheek Garantie is en of u hiervoor in aanmerking komt. Benieuwd of er mogelijkheden zijn voor een starterslening, hoeveel eigen geld u nodig heeft om alle kosten te dekken en in hoeverre (groot)ouders kunnen helpen bij de aankoop van uw woning? We adviseren graag.

Kortom: de Kredieter helpt u op weg. Maak direct een vrijblijvende afspraak. U wilt toch ook weten waar u aan toe bent? Bel 020 - 575 33 20.

Bekijk het stappenplan
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.