VVP Advies Award-nominatie


De Kredieter is als een van drie kantoren genomineerd voor de VVP Advies Award 2024 in de categorie meest klantgericht hypotheekadvieskantoor van Nederland. Deze nominatie is een erkenning van onze jarenlange toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van zowel hypotheekadvies als klantenservice, en was niet mogelijk geweest zonder ons fantastische team, onze trouwe bankrelaties en bevriende makelaars, en natuurlijk onze gewaardeerde cliënten. De finale van de Advies Award-verkiezing is op 1 oktober. Klik hier voor meer informatie.
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies en bijbehorende verzekeringen


Als u een hypotheek afsluit, krijg u te maken met (deels verplichte) verzekeringen. Denk aan een overlijdensrisicoverzekering en eventueel een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Samen bepalen we welke verzekeringen in uw situatie verplicht zijn en welke verzekeringsvariant het beste bij u past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Verplichte verzekeringen


Overlijdensrisicoverzekering

In de meeste gevallen is een overlijdensrisicoverzekering vereist wanneer u een hypotheek afsluit. Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering die wordt uitgekeerd wanneer de verzekerde komt te overlijden. Zo kan de geldverstrekker het risico afdekken. Daarnaast is het slim om deze verzekering af te sluiten wanneer u met z’n tweeën een hypotheek aangaat. Hierdoor wordt de hypotheek (gedeeltelijk) kwijtgescholden in geval van overlijden.


Opstalverzekering 

De hypotheekverstrekker wil er zeker van zijn dat uw woning is verzekerd tegen schade door brand, storm, water, diefstal en inbraak. Vanaf het moment dat u de eigenaar van de woning bent, moet u zo'n verzekering hebben. Waarom deze verzekering verplicht is? De woning is het onderpand voor uw hypotheek.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De geldverstrekker kan ook om een arbeidsongeschiktheidsverzekering vragen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering die u afsluit voor het geval u ziek wordt of een ongeval krijgt. Meestal wordt deze verzekering als vereiste gezien als u niet in loondienst bent, zoals freelancers, zzp'ers en eenmansbedrijven.

Wilt u weten waar u aan toe bent? Maak een afspraak om samen te kijken naar de verplichte en geadviseerde verzekeringen in uw situatie.

Welke verzekeringen zijn voor u verplicht?
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.