De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies voor zelfstandig ondernemers


Heeft u een eenmanszaak, werkt u als freelancer of bent u zzp'er? Ook dan kunt u een hypotheek krijgen. Een hypotheek is dus niet alleen weggelegd voor mensen die in vaste loondienst werken. Geldverstrekkers gaan echter wel allemaal op hun eigen manier met hypotheekaanvragen van zelfstandig ondernemers om. Dit kan erg verwarrend zijn. Het loont daarom om dit vraagstuk neer te leggen bij een tussenpersoon die ervaring heeft met deze doelgroep, zoals de Kredieter.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eenmanszaak, freelancer of zzp'er


Bent u bang dat u als zelfstandig ondernemer geen hypotheek krijgt? De Kredieter is gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers, dus bij ons zit u goed. En daarbij is iedere situatie anders! Aan de hand van het resultaat uit uw onderneming bekijken we welke mogelijkheden u heeft. 

In principe kijken alle hypotheekaanbieders naar de nettowinst van uw onderneming van de afgelopen drie jaar. Daarvan nemen ze het gemiddelde als toetsingsinkomen. Heeft u in het laatste jaar minder verdiend dan het gemiddelde? Dan wordt dit lagere bedrag gezien als uw toetsingsinkomen. Daarnaast mag er sinds begin 2018 maximaal 100% van de woningwaarde geleend worden. Dit geldt voor iedereen, ook voor u als zzp’er. Als zelfstandige kunt u soms minder dan 100% lenen omdat geldverstrekkers het risico te groot vinden dat u zonder inkomen komt te zitten. Weten waar u aan toe bent? Wij schetsen graag een realistisch beeld van de mogelijkheden voor u.

Nog geen drie jaar eigen baas

Bent u nog geen drie jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag? Dan verschilt het per geldverstrekker hoe ze uw aanvraag behandelen. Soms komt u dan helaas niet in aanmerking voor een hypotheek. De overige geldvertrekkers zullen het leenbedrag baseren op uw persoonlijke situatie. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van de financiële toekomst van uw bedrijf, zult u zelf aanvullende gegevens moeten aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan een prognose van toekomstige inkomsten.

Wij informeren, adviseren en begeleiden u bij het hypotheekproces voor zelfstandig ondernemers.

Eigen zaak en hypotheek?
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.