De Kredieter | Within 24 hours an appointment without obligations, Within 24 hours
an appointment without obligations,
De Kredieter | Specialist in mortgages for self-employed persons and expats Specialist
in mortgages for self-employed persons and expats
De Kredieter | 100% independent financial advice. 100% independent
financial advice.

Construction projects in and around Amsterdam


Looking for a suitable new-build project? De Kredieter has listed a number of attractive new-build projects in and around Amsterdam for you. View the projects below.

New-build homesVechtrijk 3B1


Waar je ook woont in Vechtrijk 3B1, overal ben je verbonden met water of groen. Met wijds uitzicht over het Gouwpark, het brede gedeelte van de Gouw of de groene laan aan de zuidzijde. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een wandeling, speelgelegenheden voor de kinderen, of je vaart een rondje over de Gouw en via de sluis naar de Vecht. Met het centrum om de hoek en de haven aan de Gouw is de levendigheid altijd dichtbij. Zo is Vechtrijk 3B1 de perfecte mix tussen rust en levendigheid.

More about this project

Elzenhagen - Zuidbuurt


Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Dé plek voor jou als je houdt van een mix van cultuur, architectuur, natuur en verschillende typen mensen.

De wijk zelf is rustig en kindvriendelijk, omringd door water en groen. Ga lekker sporten of ontspannen bij sportpark Elzenhagen, natuurspeelpark Jeugdland, of het Noorderpark. En de bereikbaarheid? Die is top. Gelegen aan de ring A10 en het nieuwe metrostation van de Noord-/Zuidlijn, in no-time ben je de stad in en uit. En in 10 minuten sta je in hartje Amsterdam.

Quatrebras Park Quartier III fase 2


Het laatste deelgebied van Quatrebras Park is Quartier III. Hier komen in totaal 163 woningen verdeeld over 2 bouwfases. Beide fases zullen bestaan uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Fase 1, de Brink bestaat uit 65 woningen en na een succesvolle verkoop zijn nagenoeg alle woningen verkocht. De laatste woningen staan onder optie. Er word hard gewerkt aan fase 2. Deze fase, De Laan, bestaat uit 98 woningen; 73 rij-, 18 twee-onder-één-kap- en 7 vrijstaande woningen. De verkoop van deze mooie woningen is gestart

More about this project

Vechtrijk XA2 Weespersluis


Vechtrijk is een knus vestingstadje. Hier is de architectuur meer klassiek en strenger, in neoclassicistische stijl. Grachtenpanden, statige notariswoningen en sfeervolle straatjes kenmerken dit deelgebied. Gelegen rondom het binnenwater, komt hier ook de doorgang naar de Vecht. In Vechtrijk komt ook het centrum van Weespersluis, met een supermarkt, winkels, horeca, een haventje en andere voorzieningen.

More about this project

Questions?
Contact us.
Call us
+31(0)20 - 575 33 20
Mail us
info@kredieter.nl
Visit us
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Within 24 hours an appointment without obligations, Within 24 hours
an appointment without obligations,
De Kredieter B.V. Specialist in mortgages for self-employed persons and expats Specialist
in mortgages for self-employed persons and expats
De Kredieter B.V. 100% independent financial advice. 100% independent
financial advice.
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.