De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hoe hoog is de hypotheekrente?


Kiest u voor een variabele rente of voor een rentevast termijn? Voor velen is die keuze niet eenvoudig. De actuele hypotheekrente is een grote bepalende factor bij de keuze voor zowel de looptijd van uw hypotheek als het type. Het bepaalt immers voor een groot gedeelte uw maandlasten. Onderstaand vindt u de actuele rentecijfers.

Maak een vrijblijvende afspraak

Actuele hypotheekrentestanden


Hypotheekrentetarieven zijn altijd in beweging. Afhankelijk van de basisrente, risico-opslag en winst wordt de hypotheekrente voortdurend door hypotheekverstrekkers aangepast. Met een variabele rente profiteert ervan als de rente daalt, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na verloop van tijd een hogere rente betaalt. Met een vaste hypotheekrente betaalt u gedurende een aantal jaar dezelfde rente. Wat de beste keuze voor u is? Daar adviseren we u graag in.

Wij kunnen ons als geen ander voorstellen dat de keuze voor rentevast of variabel niet altijd een fluitje van een cent is. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste hypotheekvorm kiest? Maak een vrijblijvende afspraak, dan bespreken we de opties samen.

Maak een afspraak
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.