De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies in 8 stappen


Net als bij de aankoop van een woning, kent een hypotheekaanvraag verschillende fases. Dit hebben we voor u samengevat in een overzichtelijk stappenplan. Zo heeft u een goed beeld bij het hypotheektraject waar u instapt. Ook hebben wij standaardformulieren en een lijstje met aan te leveren documenten voor u verzameld onder downloads. Wel zo makkelijk! Heeft u nog vragen? Kijk bij de veel gestelde vragen (FAQ) of neem contact op met de Kredieter.

Maak een vrijblijvende afspraak

Stappenplan de Kredieter


De hypotheekadviseurs van de Kredieter werken volgens een Standard Operation Procedure (SOP). Zo maken we de voortgang van uw hypotheektraject inzichtelijk. Het stappenplan ziet er als volgt uit:

1
Maak een vrijblijvende afspraak U maakt een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij ons op kantoor. Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u een e-mail met een aantal documenten, die wij u vragen alvast in te vullen.

2
Kennismaking met uw hypotheekadviseur Tijdens het intakegesprek maakt u kennis met uw hypotheekadviseur en inventariseren we de hoogte van uw maximale woonlast. Hierbij kijken we niet alleen naar wat u zou kunnen financieren maar ook wat u wilt uitgeven. Hierbij houden we rekening met uw levensstijl, hobby’s, etc.

3
Vaststellen tarief Iedere situatie is anders en vraagt om een ander advies. Het tarief wordt dan ook gebaseerd op het benodigde advies. Na het intakegesprek komen we bij u terug met het tarief van onze dienstverlening.

4
Aanleveren documenten Gaat u akkoord met het tarief? Dan vragen wij u documenten aan te leveren zoals paspoort, salarisstrook, werkgeversverklaring en arbeidsovereenkomst. De best manier om deze documenten aan te leveren hebben wij voor u op een rijtje gezet bij aan te leveren documenten. Zo verloopt uw hypotheekaanvraag lekker vlot.

5
U ontvangt een advies op maat Hierbij kijken we niet alleen naar de hypotheek maar bespreken we ook de risico's bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en eventuele gevolgen op pensioenleeftijd.

6
Uw bod is geaccepteerd Zodra uw bod op een woning is geaccepteerd, versturen wij de hypotheekaanvraag naar maximaal twee geldverstrekkers. De geldverstrekkers die het beste bij uw situatie passen ontvangen uw hypotheekaanvraag. We vergelijken de financiers op rentepercentage, maar ook op voorwaarden. Denk aan boete bij verkoop, verhuisregeling en de verplichting om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

7
De Kredieter verzorgt de afhandeling Uit de hypotheekaanvraag vloeien twee offertes. Na beoordeling zullen wij deze bespreken en door u laten tekenen. De Kredieter verzorgt de administratieve afhandeling en het contact met de bank, notaris, makelaar en eventuele verzekeringsmaatschappij.

8
Geniet van u woning! Bent u eenmaal verhuisd, dan blijven wij graag uw gesprekspartner op het gebied van hypotheekadvies. U kunt ons ook altijd benaderen voor vragen over financiële planning, pensioenregelingen en meer.


Maak een vrijblijvende afspraak
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.