VVP Advies Award-nominatie


De Kredieter is als een van drie kantoren genomineerd voor de VVP Advies Award 2024 in de categorie meest klantgericht hypotheekadvieskantoor van Nederland. Deze nominatie is een erkenning van onze jarenlange toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van zowel hypotheekadvies als klantenservice, en was niet mogelijk geweest zonder ons fantastische team, onze trouwe bankrelaties en bevriende makelaars, en natuurlijk onze gewaardeerde cliënten. De finale van de Advies Award-verkiezing is op 1 oktober. Klik hier voor meer informatie.
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Vind het antwoord op uw vragen


Een hypotheek aanvragen is niet voor iedereen altijd even gemakkelijk. U heeft vast 1001 vragen. Onderstaand hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen over het hypotheekproces beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons uw vraag of bel naar 020 - 575 33 20.

Veel gestelde vragen (FAQ)Wie is de Kredieter? De Kredieter is een advieskantoor dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in hypotheken. Lees meer over de Kredieter op de over ons-pagina.

Met wie werkt de Kredieter samen? Wij werken nagenoeg met elke geldverstrekker (banken en verzekeringsmaatschappijen) samen. Dat maakt ons hypotheekadvies 100% onafhankelijk. Bij uw hypotheekaanvraag maken wij een vergelijking van de diverse geldverstrekkers zodat u altijd ziet waar wij onze keuzes en het advies op baseren. Duidelijker en transparanter kan het niet!

Waarom zou ik voor de Kredieter moeten kiezen?
  • Wij maken binnen 24 uur tijd voor u.
  • Wij werken met nagenoeg alle mogelijke geldverstrekkers dus wij zijn transparant op zoek naar de beste verstrekker voor u.
  • Wij zijn onafhankelijk ten opzichte van een bank.
  • Wij hebben veel ervaring in alle mogelijke situaties: van hypotheken voor zzp'ers tot gevolgen bij een echtscheiding.
  • Wij hebben een professionele en ervaren binnendienst die uw documenten snel verwerkt: zo is uw hypotheek snel rond.

Hoe lang duurt het hypotheekproces? Dat is afhankelijk van uw situatie. Indien u in loondienst werkt, zal de aanvraag sneller verlopen dan wanneer u zelfstandig ondernemer bent. Wij hebben het proces wel weten te versnellen door op voorhand alle benodigde stukken alvast te verzamelen via ons stappenplan en via aan te leveren documenten.

Kan in een overbruggingskrediet krijgen? Wij kunnen u het beste adviseren op het gebied van een overbruggingskrediet wanneer wij inzage in uw situatie hebben. Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar uw mogelijkheden.

Wat moet ik doen met de overwaarde van mijn woning? Om te kunnen beoordelen wat u het beste kunt doen met de overwaarde van uw woning, is inzage in uw situatie gewenst. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn huidige hypotheekvorm (aflossingsvrij of bankspaar) meenemen? Dit kan wanneer er sprake is van overgangsrecht. Heeft u uw huidige hypotheek voor 31 december 2012 afgesloten? Dan kunt u gebruikmaken van het overgangsrecht en uw huidige hypotheekvorm meenemen. Als u een hoger hypotheekbedrag wenst, dan valt het bedrag boven uw huidige hypotheek onder de nieuwe hypotheekvorm. Maak vrijblijvend een afspraak. We vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en de constructie die het best bij uw situatie past.

Wat is het verschil tussen bestaande- en nieuwbouwhypotheken? Bij deze twee hypotheekvormen moet u rekening houden met:
  • kostenkoper;
  • mogelijke dubbele lasten ten tijden van de bouw;
  • de geldigheidsduur van de offerte (deze moet nog geldig zijn wanneer bij een nieuwbouwproject de notariële passering geschiedt). 
Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat.

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.