VVP Advies Award-nominatie


De Kredieter is als een van drie kantoren genomineerd voor de VVP Advies Award 2024 in de categorie meest klantgericht hypotheekadvieskantoor van Nederland. Deze nominatie is een erkenning van onze jarenlange toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van zowel hypotheekadvies als klantenservice, en was niet mogelijk geweest zonder ons fantastische team, onze trouwe bankrelaties en bevriende makelaars, en natuurlijk onze gewaardeerde cliënten. De finale van de Advies Award-verkiezing is op 1 oktober. Klik hier voor meer informatie.
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

De maandlasten van uw hypotheek verlagen


Heeft u een lopende hypotheek en wilt u inspelen op de huidige lage rentestand? Dan heeft u over het algemeen twee mogelijkheden: oversluiten of rentemiddeling. Of dit voor u voordelig is, hangt onder andere van uw hypotheekvorm en rentevaste periode af. De Kredieter informeert u hier graag over.

Maak een vrijblijvende afspraak

Oversluiten en rentemiddeling


Uw hypotheek oversluiten

Tijdens of na afloop van uw rentevaste periode kunt u overwegen om uw hypotheek over te sluiten. Op deze manier profiteert u van de huidige lage rente. Als u uw rentecontract wilt 'openbreken,' krijgt u te maken met een boete. Deze betaalt u aan de geldverstrekker. De boete is eenmalig fiscaal aftrekbaar; u krijgt dus een deel terug van de Belastingdienst. Soms kunt u de boete ook meefinancieren in de nieuwe hypotheek. Wij kijken naar de slimste constructie voor uw situatie. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.


Rentemiddeling: minder betalen zonder oversluitboete

Heeft u niet de middelen om de oversluitboete te betalen? Of is meefinancieren in de nieuwe hypotheek geen optie? Dan kunt u wellicht gebruikmaken van rentemiddeling. Dit kan interessant zijn als uw rente nog voor een aantal jaar vaststaat en de huidige rente een stuk lager is. Op deze manier profiteert u deels van de lagere rente, zonder dat u hiervoor een boete betaalt. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Bespreek de mogelijkheden met een adviseur
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.