De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Een hypotheek bij een variabel inkomen


Soms is de opbouw van uw salaris niet zo eenvoudig in kaart te brengen als het insturen van een loonstrookje. Ook uw variabele inkomen kan in sommige gevallen meegenomen worden bij de bepaling van de hoogte van uw hypotheek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wisselende inkomsten


Als u een baan heeft met een variabel component, dan gelden er andere regels per geldverstrekker. Bijvoorbeeld in het geval van een bonus, provisie, commissie of tantième. Heeft u dit variabele component nodig om door de toetsing Gedragscode Hypothecaire Financieringen te komen, maar niet om uw maandlasten voor uw hypotheek te kunnen betalen? Laten we kijken naar de mogelijkheden per geldverstrekker om het variabele component wel mee te nemen. 

Houd er wel rekening mee dat er behoorlijk wat verschillen zijn per geldverstrekker. Het zou dus zo kunnen zijn dat u bij uw eigen huisbank niet in aanmerking komt voor een hypotheek, maar bij een andere geldverstrekker wel. Maak een afspraak om samen de opties te bekijken. We vinden ongetwijfeld een match met een financier die bij uw situatie past.

Samen de opties bekijken?
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.