100% onafhankelijk
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter | 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.

Hypotheekadvies bij de Kredieter


Op een unieke locatie in het World Trade Center Amsterdam vindt u het kantoor van de Kredieter. Iedere werkdag staat hier een team van ervaren hypotheekadviseurs voor u klaar om u te informeren, adviseren en begeleiden bij uw hypotheekaanvraag. Of u nu een starter bent of overweegt uw hypotheek over te sluiten. Bij De Kredieter bent u verzekerd van een oplossing die bij u past.

Over de Kredieter


De Kredieter is in 1995 opgericht door Frank Bakker. In eerste instantie om beginnende ondernemers te helpen bij het financieren van de onderneming. Later is de Kredieter uitgegroeid tot een gespecialiseerd, onafhankelijk hypotheekadvieskantoor.

Inmiddels telt het kantoor van de Kredieter 6 ervaren hypotheekadviseurs. Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in één of meerdere aspecten van het vakgebied. Onze adviseurs worden ondersteund door een deskundig backoffice-team dat precies weet wat de banken wensen en nodig hebben. Zo zorgen zij ervoor dat uw aanvraagproces en de afhandeling spoedig en op de juiste wijze verlopen.


Neem contact op

Het team van de Kredieter stelt zich voor


Frank Bakker

Financieel adviseur
Na het afronden van zijn opleiding Economie aan de Vrije Universiteit richtte Frank in 1995 De Kredieter op. Nu, meer dan 20 jaar later, is hij nog steeds werkzaam als hypotheekadviseur en is daarmee onze meest ervaren hypotheekadviseur.
Mail Frank Bakker De Kredieter | LinkedIn account Frank Bakker

Martin van de Biezen

Financieel adviseur
Mede-eigenaar Martin ontdekte dankzij een bijbaan op een assurantiekantoor zijn interesse in de financiële dienstverlening. Na het behalen van de benodigde diploma’s en certificaten, ging aan de slag als hypotheekadviseur.
Mail Martin van de Biezen De Kredieter | LinkedIn account Martin van de Biezen

Ronald Bieger

Financieel adviseur
Naast de dagelijkse werkzaamheden als hypotheekadviseur, geeft Ronald samen met Martin cursussen voor de leden van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Zo deelt hij zijn kennis over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. In 2007 is Ronald partner geworden bij de Kredieter.
Mail Ronald Bieger De Kredieter | LinkedIn account Ronald Bieger

Erik Heck

Financieel adviseur
Vóór hij bij De Kredieter kwam, was Erik interne accountmanager bij Nationale Nederlanden. Toen De Kredieter een adviseur zocht met kennis van hypotheken voor zelfstandigen, maakte hij de overstap.
Mail Erik Heck De Kredieter | LinkedIn account Erik Heck

Frans Saas

Financieel adviseur
Frans bleek na zijn rechtenstudie toch meer affiniteit te hebben met financiële dienstverlening. Op kantoor wordt hij ook wel de ‘wandelende encyclopedie’ genoemd, want Frans heeft een ontzettend brede algemene kennis.
Mail Frans Saas De Kredieter | LinkedIn account Frans Saas

Anne-Fleur Schotema

Financieel adviseur
Anne-Fleur werkte voorheen bij de Rabobank als vertegenwoordiger voor intermediairs en projectontwikkelaars. Nu ze bij De Kredieter werkt, bekijkt ze de zaken vanuit een heel ander oogpunt; die van het intermediair in plaats van de geldverstrekker.
Mail Anne-Fleur Schotema De Kredieter | LinkedIn account Anne-Fleur Schotema

Saskia Lievaart

Financial Office Assistant
Kort na de oprichting van de Kredieter in 1995 kwam Saskia op kantoor werken. Gelukkig is zij nooit meer weggegaan. Ze bewaakt de voortgang van hypotheekaanvragen en onderhoudt contact met banken, cliënten, notarissen en makelaars.
Mail Saskia Lievaart

Fleur Stegers

Financial Office Assistant
Fleur is bezig met het afronden van haar bedrijfskundige studie. Deze studie sluit goed aan bij de werkzaamheden en competenties van dit vak. Fleur heeft het voornemen om zich de komende jaren verder in het vak te ontwikkelen en is gelukkig al in het bezit van de vakinhoudelijke diploma’s die zij o.a. bij ABN AMRO heeft behaald.
Mail Fleur Stegers

Sophie van Schaik

Financial Office Assistant
Tijdens haar studie Rechten heeft Sophie een jaar als receptioniste bij de Kredieter gewerkt. Na het afronden van haar studie besloot Sophie ergens anders haar carrière te starten. Maar ze kwam terug waar zij nu samen met Mieke en Saskia de backoffice vormt.
Mail Sophie van Schaik

Elke Wienke

Secretariaat

Obilot Geuljans

Secretariaat

Anne-Claire van den Berg

Secretariaat

Noor Bilstra

Secretariaat
Stel ons een vraag

De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.