De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Hypotheekadvies bij de Kredieter


Op een unieke locatie in het World Trade Center Amsterdam vindt u het kantoor van de Kredieter. Iedere werkdag staat hier een team van ervaren hypotheekadviseurs voor u klaar om u te informeren, adviseren en begeleiden bij uw hypotheekaanvraag. Of u nu een starter bent of overweegt uw hypotheek over te sluiten. Bij De Kredieter bent u verzekerd van een oplossing die bij u past.

Over de Kredieter


De Kredieter is in 1995 opgericht door Frank Bakker. In eerste instantie om beginnende ondernemers te helpen bij het financieren van de onderneming. Later is de Kredieter uitgegroeid tot een gespecialiseerd, onafhankelijk hypotheekadvieskantoor.

Inmiddels telt het kantoor van de Kredieter 7 ervaren hypotheekadviseurs. Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in één of meerdere aspecten van het vakgebied. Onze adviseurs worden ondersteund door een deskundig backoffice-team dat precies weet wat de banken wensen en nodig hebben. Zo zorgen zij ervoor dat uw aanvraagproces en de afhandeling spoedig en op de juiste wijze verlopen.


Neem contact op

Het team van de Kredieter stelt zich voor


Martin van de Biezen

Financieel adviseur / Partner
Mede-eigenaar Martin ontdekte dankzij een bijbaan op een assurantiekantoor zijn interesse in de financiële dienstverlening. Na het behalen van de benodigde diploma’s en certificaten, ging hij aan de slag als hypotheekadviseur.
Mail Martin van de Biezen De Kredieter | LinkedIn account Martin van de Biezen

Ronald Bieger

Financieel adviseur / Partner
Naast de dagelijkse werkzaamheden als hypotheekadviseur, geeft Ronald samen met Martin cursussen voor de leden van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Zo deelt hij zijn kennis over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. In 2007 is Ronald partner geworden bij de Kredieter.
Mail Ronald Bieger De Kredieter | LinkedIn account Ronald Bieger

Mark Picavet

Financieel adviseur / Partner
Mark werkte vier jaar bij een bank alvorens hij in 2019 bij ons kantoor aan de slag ging. Met veel plezier is hij per 2023 toegetreden als partner van dit kantoor.
Mail Mark Picavet De Kredieter | LinkedIn account Mark Picavet

Erik Heck

Financieel adviseur
Vóór hij bij De Kredieter kwam, was Erik interne accountmanager bij Nationale Nederlanden. Toen De Kredieter een adviseur zocht met kennis van hypotheken voor zelfstandigen, maakte hij de overstap.
Mail Erik Heck De Kredieter | LinkedIn account Erik Heck

Daan van den Berg

Financieel adviseur
Daan beleeft plezier aan complexe materie voor iedereen begrijpelijk maken. Hij heeft ruime ervaring als financieel adviseur, maar ook een intermediairdesk opgezet. Na een uitstapje naar de coach- en trainingswereld - waar hij (internationale) teams/individuen begeleidde bij cultuurveranderingen -, is hij terug in de financiële dienstverlening.
Mail Daan van den Berg De Kredieter | LinkedIn account Daan van den Berg

Sam van Maanen

Financieel adviseur
Sam werkte drie jaar bij SNS Bank voordat hij bij de Kredieter aan de slag ging als financieel adviseur. Nu hij niet meer gebonden is aan specifieke partijen, geeft hij onafhankelijk financieel advies, passend bij uw situatie en wensen.
Mail Sam van Maanen De Kredieter | LinkedIn account Sam van Maanen

Pieter David

Financieel adviseur
Met zijn 25 jaar in dit vakgebied is Pieter een zeer ervaren adviseur en financieel planner. Bij hem zit u goed voor gedetailleerd, op maat gemaakt en gedegen advies over uw hypotheek en financiële toekomst.
Mail Pieter David De Kredieter | LinkedIn account Pieter David

Ranti Suyker

Financieel adviseur
Met een indrukwekkende achtergrond en uitgebreide ervaring bij Aegon en een andere tussenpersoon, beschikt Ranti over een schat aan kennis en expertise. Maar wat hem het meest waardevol maakt is zijn passie voor het vak, toewijding aan klantenservice, en vermogen om complexe financiële problemen in Jip-en-Janneketaal uit te leggen.
Mail Ranti Suyker De Kredieter | LinkedIn account Ranti Suyker

Saskia Lievaart

Financial Office Assistant
Kort na de oprichting van de Kredieter in 1995 kwam Saskia op kantoor werken. Gelukkig is zij nooit meer weggegaan. Ze bewaakt de voortgang van hypotheekaanvragen en onderhoudt contact met banken, cliënten, notarissen en makelaars.
Mail Saskia Lievaart

Elke Wienke

Assistent financieel adviseur
Tijdens haar studie was Elke al werkzaam op het secretariaat van De Kredieter. Na het behalen van de master Fiscaal Recht, ging zij aan de slag als belastingadviseur. Zij kwam erachter dat zij meer affiniteit had met hypotheken en miste de gezelligheid van ons kantoor. Daarom is zij terug op het oude nest en zal zij haar (fiscale) kennis verder gaan inzetten en ontwikkelen bij De Kredieter.
Mail Elke Wienke De Kredieter | LinkedIn account Elke Wienke

Stijn van den Berg

Assistent financieel adviseur
Stijn is de Benjamin van De Kredieter. Hij is enthousiast en gedreven om de kneepjes van het vak op te doen. Stijn kijkt er erg naar uit zijn wft-diploma te halen en in de toekomst zoveel mogelijk mensen te helpen met deskundig hypotheekadvies.
Mail Stijn van den Berg De Kredieter | LinkedIn account Stijn van den Berg

Simone Plaatsman

Assistent financieel adviseur
Na veel ervaring op te hebben gedaan als administratief medewerker, heeft Simone de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening binnen ons bedrijf. Met deze nieuwe uitdaging bij De Kredieter is Simone van plan haar kennis te verbreden en zichzelf te ontwikkelen als expert in de hypotheekbranche.
Mail Simone Plaatsman De Kredieter | LinkedIn account Simone Plaatsman

Britt Stoop

Assistent financieel adviseur
Britts achtergrond in binnendienstmanagement zorgt voor de naadloze coördinatie van onze interne processen. Met haar vastberadenheid en toewijding aan klanttevredenheid draagt Britt bij aan de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.
Mail Britt Stoop De Kredieter | LinkedIn account Britt Stoop

Aimee Bakker

Secretariaat

Saar Hulsman

Secretariaat

Sarah Kalpoe

Secretariaat

Eva Heuvelink

Secretariaat

Mei-Ling Teunisse

Secretariaat

Eva Stumphius

Secretariaat

Boris van Oosten

Secretariaat
Stel ons een vraag

De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.