100% onafhankelijk

COVID-19 maatregelen


Let op! In verband met maatregelen omtrent het coronavirus vragen wij u met klem niet naar ons kantoor te komen als u griepverschijnselen vertoont. Mocht u een afspraak bij op ons kantoor hebben gemaakt, dan verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij samen met u bekijken hoe wij deze afspraak op andere manier kunnen laten plaatsvinden. Bij voorbaat dank voor uw begrip.
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter | 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.

Hypotheekadvies bij de Kredieter


Op een unieke locatie in het World Trade Center Amsterdam vindt u het kantoor van de Kredieter. Iedere werkdag staat hier een team van ervaren hypotheekadviseurs voor u klaar om u te informeren, adviseren en begeleiden bij uw hypotheekaanvraag. Of u nu een starter bent of overweegt uw hypotheek over te sluiten. Bij De Kredieter bent u verzekerd van een oplossing die bij u past.

Over de Kredieter


De Kredieter is in 1995 opgericht door Frank Bakker. In eerste instantie om beginnende ondernemers te helpen bij het financieren van de onderneming. Later is de Kredieter uitgegroeid tot een gespecialiseerd, onafhankelijk hypotheekadvieskantoor.

Inmiddels telt het kantoor van de Kredieter 7 ervaren hypotheekadviseurs. Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in één of meerdere aspecten van het vakgebied. Onze adviseurs worden ondersteund door een deskundig backoffice-team dat precies weet wat de banken wensen en nodig hebben. Zo zorgen zij ervoor dat uw aanvraagproces en de afhandeling spoedig en op de juiste wijze verlopen.


Neem contact op

Het team van de Kredieter stelt zich voor


Martin van de Biezen

Financieel adviseur
Mede-eigenaar Martin ontdekte dankzij een bijbaan op een assurantiekantoor zijn interesse in de financiële dienstverlening. Na het behalen van de benodigde diploma’s en certificaten, ging hij aan de slag als hypotheekadviseur.
Mail Martin van de Biezen De Kredieter | LinkedIn account Martin van de Biezen

Ronald Bieger

Financieel adviseur
Naast de dagelijkse werkzaamheden als hypotheekadviseur, geeft Ronald samen met Martin cursussen voor de leden van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Zo deelt hij zijn kennis over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. In 2007 is Ronald partner geworden bij de Kredieter.
Mail Ronald Bieger De Kredieter | LinkedIn account Ronald Bieger

Erik Heck

Financieel adviseur
Vóór hij bij De Kredieter kwam, was Erik interne accountmanager bij Nationale Nederlanden. Toen De Kredieter een adviseur zocht met kennis van hypotheken voor zelfstandigen, maakte hij de overstap.
Mail Erik Heck De Kredieter | LinkedIn account Erik Heck

Frans Saas

Financieel adviseur
Frans bleek na zijn rechtenstudie toch meer affiniteit te hebben met financiële dienstverlening. Op kantoor wordt hij ook wel de ‘wandelende encyclopedie’ genoemd, want Frans heeft een ontzettend brede algemene kennis.
Mail Frans Saas De Kredieter | LinkedIn account Frans Saas

Mark Picavet

Financieel adviseur
Mark werkte vier jaar bij SNS Bank voordat hij bij de Kredieter aan de slag ging als financieel adviseur. Nu hij niet meer gebonden is aan specifieke partijen, geeft hij onafhankelijk financieel advies, passend bij uw situatie en wensen.
Mail Mark Picavet De Kredieter | LinkedIn account Mark Picavet

Daan van den Berg

Financieel adviseur
Daan beleeft plezier aan complexe materie voor iedereen begrijpelijk maken. Hij heeft ruime ervaring als financieel adviseur, maar ook een intermediairdesk opgezet. Na een uitstapje naar de coach- en trainingswereld - waar hij (internationale) teams/individuen begeleidde bij cultuurveranderingen -, is hij terug in de financiële dienstverlening.
Mail Daan van den Berg

Fleur Stegers

Financieel adviseur
Fleur is bezig met het afronden van haar bedrijfskundige studie. Deze studie sluit goed aan bij de werkzaamheden en competenties van dit vak. Fleur heeft het voornemen om zich de komende jaren verder in het vak te ontwikkelen en is gelukkig al in het bezit van de vakinhoudelijke diploma’s die zij o.a. bij ABN AMRO heeft behaald.
Mail Fleur Stegers

Saskia Lievaart

Financial Office Assistant
Kort na de oprichting van de Kredieter in 1995 kwam Saskia op kantoor werken. Gelukkig is zij nooit meer weggegaan. Ze bewaakt de voortgang van hypotheekaanvragen en onderhoudt contact met banken, cliënten, notarissen en makelaars.
Mail Saskia Lievaart

Elke Wienke

Financial Office Assistant
Tijdens haar studie was Elke al werkzaam op het secretariaat van De Kredieter. Na het behalen van haar master Fiscaal Recht, ging zij aan de slag als belastingadviseur bij BDO. Sinds kort is zij weer terug op het oude nest en zal zij haar (fiscale) kennis verder gaan inzetten bij De Kredieter.
Mail Elke Wienke

Obilot Geuljans

Secretariaat

Anne-Claire van den Berg

Secretariaat

Noor Bilstra

Secretariaat

Frank Bakker

Oprichter & ambassadeur

Na het afronden van zijn opleiding Economie aan de Vrije Universiteit richtte Frank in 1995 De Kredieter op. Na meer dan 20 jaar als hypotheekadviseur besloot hij zich bezig te houden met andere projecten. Frank is een van onze belangrijkste ambassadeurs.

De Kredieter | LinkedIn account Frank Bakker
Stel ons een vraag

De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.