De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Bouwprojecten in en rondom Amsterdam


Bent u op zoek naar een geschikt nieuwbouwproject? De Kredieter heeft een aantal interessante nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam voor u verzameld. Bekijk de projecten hieronder.

Nieuwbouwwoningen[OPGELEVERD] Oostpoort Oost


Alles wat het leven leuk maakt, direct om de hoek. Dat is Oostpoort, waar wonen samengaat met sporten, ontspannen, eten en winkelen. En dat alles in hartje Amsterdam. De nieuwe wijk Oostpoort in Amsterdam wordt gerealiseerd in het voormalige Polderweggebied, op het terrein waar vroeger de Oostergasfabriek stond. Hier ontstaat 'het nieuwe centrum van Oost-Amsterdam'.

Nieuwbouwproject Oostpoort bestaat uit verschillende onderdelen, met in totaal circa 800 koop- en sociale huurwoningen, een groot winkelgebied van circa 18.000 m2, een ondergrondse parkeergarage en diverse bedrijfsruimten. De contouren van het industriële verleden van de plek blijven overeind en worden met de moderne architectuur gecombineerd tot een stijlvol en eigentijds geheel. In Oostpoort vindt u straks onder andere gecombineerde woon/werkwoningen, een brede school en andere maatschappelijke voorzieningen. Oostpoort verrast door zijn veelzijdigheid en variatie. Het heeft de sfeer van een echte Amsterdamse wijk met een mix van historische gebouwen en nieuwbouw met intieme pleintjes.

Meer over dit project

[OPGELEVERD] Intermezzo Zuidas


Met de komst van Intermezzo heeft de Zuidas er straks weer een icoon bij. Het 23 woonlagen tellende gebouw is licht & ingetogen versus sierlijk & verleidelijk. Laat u verrassen door de zeer riante terrassen. Hiervandaan kijkt u straks schitterend uit over Amsterdam-Zuid!

 Vroeger stond de Zuidas bekend als hét zakencentrum van Amsterdam. Die tijd is voorbij. De Amsterdamse Zuidas is inmiddels een veelzijdig gebied waar wonen, werken, ontmoeten, uitgaan, sporten en ontspannen vloeiend in elkaar overlopen. Steeds meer mensen vinden hun weg naar dit gebied met internationale allure. Er zijn inmiddels zo’n 650 woningen gebouwd en tot 2020 komen er circa 2000 bij. Met de Zuidas Run, Art Zuid, het Grachtenfestival en tentoonstellingsruimte Amsterdam EXPO groeit ook het aantal evenementen en exposities. En nu kunt u, op de Zuidas, uw eigen plek creëeren om ver boven alles heerlijk op te laden. Deze unieke kans heet Intermezzo!

Meer over dit project

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.