100% onafhankelijk
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter | 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.

Bouwprojecten in en rondom Amsterdam


Bent u op zoek naar een geschikt nieuwbouwproject? De Kredieter heeft een aantal interessante nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam voor u verzameld. Bekijk de projecten hieronder.

NieuwbouwwoningenCruquiuswerf in Amsterdam-Oost


Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam starten ze binnenkort met Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost. Op het meest centrale punt in de 'elleboog' van dit industriële eiland bouwen ze in een waaiervorm elegante appartementengebouwen met urban apartments, townhouses, penthouses en city apartments, in totaal zo'n 300 nieuwbouw woningen.

Meer over dit project

Klaasje Zevenster in Amstelveen


Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand, realiseert ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster (BPD en De Nijs) 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal.

Meer over dit project

De Rapenburger


De Rapenburger is een voormalig schoolgebouw getransformeerd tot een high-end afgebouwd appartementencomplex. Het project bestaat uit 28 koopappartementen van 27m2 tot 86m2.

Meer over dit project

De Gustav Zuidas


De Gustav bestaat uit twee gebouwen met acht woonlagen, goed voor 144 woningen. Het zuidelijk gelegen terrasvormige gebouw van The Gustav heeft 29 appartementen van 54 m2 tot en met 137 m2. Daarnaast biedt het ook nog 19 studio’s vanaf 32 m2. De studio’s op de begane grond beschikken over een eigen tuin.

Meer over dit project

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter B.V. 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.