100% onafhankelijk
De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter | 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.

Bouwprojecten in en rondom Amsterdam


Bent u op zoek naar een geschikt nieuwbouwproject? De Kredieter heeft een aantal interessante nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam voor u verzameld. Bekijk de projecten hieronder.

Nieuwbouwwoningen



[OPGELEVERD] De Rapenburger


De Rapenburger is een voormalig schoolgebouw getransformeerd tot een high-end afgebouwd appartementencomplex. Het project bestaat uit 28 koopappartementen van 27m2 tot 86m2.

Meer over dit project

[OPGELEVERD] De Gustav Zuidas


De Gustav bestaat uit twee gebouwen met acht woonlagen, goed voor 144 woningen. Het zuidelijk gelegen terrasvormige gebouw van The Gustav heeft 29 appartementen van 54 m2 tot en met 137 m2. Daarnaast biedt het ook nog 19 studio’s vanaf 32 m2. De studio’s op de begane grond beschikken over een eigen tuin.

Meer over dit project

[OPGELEVERD] The George Zuidas


The George is technisch duurzaam door middel van de zonnepanelen in de kom van het dak, waar ook het regenwater in wordt opgevangen. Dit water wordt weer gebruikt om al het groen te voeden. Geborgenheid is een andere vorm van duurzaamheid. Duurzaam samenwonen, maar nooit ten koste van uw privacy. Plekken die aanleiding geven om een praatje te maken of om gewoon te zitten en te ontspannen. Plekken die u het gevoel geven dat u niet alleen op de wereld bent.

The George is een opeenvolging van prachtige appartementen. Luxueus en ingetogen, duurzaam ontworpen. Het meest bijzondere gebouw van de Zuidas.

Meer over dit project

[OPGELEVERD] Voortuinen Westerpark West


De Voortuinen is een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, met lichte en comfortabele appartementen en penthouses. Alle appartementen hebben een eigen terras oftewel jouw "Voortuin".

De Voortuinen is een klasse apart. De combinatie van transformatie van een oud kantoorgebouw naar nieuwbouw, het panoramisch uitzicht, de terrassen, de liften, het Westerpark en wonen aan het water maken dit project uniek. Maar De Voortuinen heeft nog veel meer te bieden. Zo staan de appartementen op eigen grond (dus geen erfpacht), zorgen de immense ramen voor veel licht, heb je de vrijheid wat betreft de indeling en is er veel ruimte voor groen en duurzaamheid.

Meer over dit project

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers. Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers.
De Kredieter B.V. 100% onafhankelijk financieel advies. 100% onafhankelijk
financieel advies.
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.