De Kredieter | Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter | Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter | Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!

Wat doet De Kredieter als onafhankelijk hypotheekadviseur voor u?

11 januari 2023
Een hypotheekadviseur inschakelen: dat klinkt heel verstandig, maar weet u eigenlijk wat dat precies inhoudt? Kort samengevat: als onafhankelijk hypotheekadvieskantoor neemt De Kredieter u al het ‘gedoe’ rondom het kopen van een woning (of het oversluiten van een hypotheek) uit handen. Hierdoor verloopt het hypotheektraject soepel en stressvrij en bent u zeker van de juiste hypotheek voor u. We zetten graag op een rijtje hoe dat er in de praktijk uit ziet.

We creëren inzicht in de mogelijkheden (kosteloos & vrijblijvend!)

 
Tijdens een eerste, kosteloze en vrijblijvende afspraak bespreken we uw plannen, wensen en dromen – om vervolgens te kijken naar wat haalbaar is. Wat kunt u maximaal lenen? Wat worden uw bruto- en nettomaandlasten? Komt u misschien in aanmerking voor een starterslening of Nationale Hypotheek Garantie? We brengen het hele financiële plaatje overzichtelijk in kaart. Ook bespreken we het stappenplan, zodat u precies weet hoe het hypotheektraject in z’n werk gaat en wanneer wat moet gebeuren.

We helpen u de juiste geldverstrekker te kiezen


Maakt het nu echt heel veel uit bij welke bank u uw hypotheek afsluit? Zeker! Er bestaan nog steeds grote verschillen tussen geldverstrekkers en welke u kiest is bovendien sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De hypotheekadviseurs van De Kredieter nemen alle variabelen in hun advies mee: de verschillende hypotheekvormen, de duur van de rentevaste periode, overige hypotheekvoorwaarden (zoals met betrekking tot verkopen en verhuizen) en de eventuele verplichting tot het afsluiten van verzekeringen.

Hypotheekoffertes

We sturen uw hypotheekaanvraag gewoonlijk naar twee geldverstrekkers die hypotheekproducten aanbieden die het best bij uw situatie aansluiten. De twee offertes van deze geldverstrekkers leggen we naast elkaar en nemen we met u door. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Fast lane

Uniek aan De Kredieter is dat wij bij sommige banken een zogenaamde fast lane hebben, waardoor we u indien nodig al binnen enkele dagen na aanvraag een hypotheekofferte kunnen voorleggen.

We nemen u alle administratieve rompslomp uit handen

 
Niets zo vervelend als vertraging in uw hypotheektraject omdat de administratie niet op orde is. Gelukkig doen wij dag in dag uit niets anders dan ons bezighouden met hypotheken. We vertellen u tijdig welke documenten we van u nodig hebben en houden die netjes in beheer. Ook verzorgen wij het contact met de geldverstrekker, de notaris, de makelaar en eventuele andere betrokken partijen. U hoeft straks alleen nog maar te tekenen!

We geven extra advies over de risico’s…


…en hoe die af te dekken natuurlijk! Wat gebeurt er als u uw baan verliest, arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden? Of – een vrolijker perspectief, maar niet één zonder risico – als u lang leeft en de maandlasten van uw pensioen moet betalen? Op basis van uw toekomstplannen creëren we een financieel plan voor elke situatie en sluiten indien gewenst de juiste verzekeringen voor u af.

We staan altijd voor u klaar als uw vragen heeft!


Heeft u tussendoor een vraag of wijzigen de plannen? Geen probleem! U kunt uw hypotheekadviseur tussentijds altijd bellen of e-mailen. We zoeken het antwoord op uw vraag graag voor u uit en snel schakelen is onze specialiteit.

Lees gerust meer over ons. Of maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
020 - 575 33 20
Mail ons
info@kredieter.nl
Bezoek ons
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam

Laatste blogs

Hypotheekaanvraag: zo bereidt u zich het beste voor

29 februari 2024

Welke hypotheekvorm past bij u? Lineair of annuïtair?

18 januari 2024

De Kredieter B.V. Binnen 24 uur een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur
een vrijblijvende afspraak.
De Kredieter B.V. Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers en expats Gespecialiseerd
in hypotheken voor zzp'ers en expats
De Kredieter B.V. Reviews  een 9.8 op Google Review! Reviews
een 9.8 op Google Review!
De Kredieter maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode vindt u onderaan de website.